Cases

Førerløs truck fra Global AGV skaber et bedre flow hos Bennett Potatoes LTD

arrow_backTil oversigten

28. juni 2024 | Global AGV

AGV’en medfører store gevinster

I sine landlige omgivelser i England producerer, pakker og distribuerer Bennett Potatoes et hav af kartoffelvarianter til adskillige markeder. For at kunne distribuere produkterne til tiden, stiller det krav til en produktion og et pakkeri med et effektivt flow uden flaskehalse.

Udfordring

I pakkeriet hos Bennett Potatoes klargør de både sække og kasser med kartofler til distribution. Den proces blev tidligere udført manuelt, og skabte logistiske udfordringer, da processen foregik på et relativt lille område, hvorfor pladsmangel og spildtid tidligere har været en hæmsko for et effektivt flow i pakkeriet.

Løsning

AGV’ens opgave består af, at fodre en PALOMAT® INLINE med paller. Pallerne bliver herefter læsset med henholdsvis sække og kasser med kartofler. Det er dog underordnet, hvad der skal fragtes, da AGV’en håndterer alle simple transporter fra A til B. Pallerne med produkterne bliver herefter placeret på et rullebånd, hvorefter AGV’en står klar til at fragte pallen til vikling, inden den køres til videre distribution.

Gevinst

Med implementeringen af en førerløs truck fra Global AGV har Bennett Potatoes formået at løse deres logistikudfordringer og reduceret spildtid markant, da de har sparet 2 ud af 3 medarbejdere fra området. De har samtidig forbedret arbejdsmiljøet for medarbejderne, da de nu skånes for tunge løft og skub af produkterne.

Flere artikler fra Global AGV

Casen er skrevet af:

Global AGV

Verdens hurtigste og nemmeste AGV-installation

Global AGV har ændret spillereglerne for AGV-installationer. Hvad der tidligere var et projekt forbeholdt store virksomheder, har vi nu gjort så simpelt, at den kan installeres i din produktion på blot 2-3 dage.

Vi har udviklet en simpel standardløsning, som sætter en ny standard. Det brugervenlige software er inspireret af LEGO® MINDSTORMS®-programmering og designet til at være lige så intuitiv som en smartphone. Netop dét gør Global AGV helt unik.

Behovet for særlige PLC-færdigheder til at styre og programmere AGVen er en saga blot. Et

Se profil
keyboard_arrow_up