NYHEDER OG UDVIKLING I BRANCHEN
Fødevareteknologien er under konstant udvikling. Nye spændende tiltag, lærerige processer og interessante produktnyheder.
Læs med når FoodTechs udstillere deler ud af deres viden og deres nyheder.
16. september 2025 | Lyras A/S
Iceland’s largest dairy company chooses Raslysation™ – to optimize the quality of yellow cheese
Mjólkursamsalan (MS), Iceland’s largest dairy company, has invested in a raslysation system from Danish company Lyras A/S. The unit is installed at the MS dairy in Akureyri, northern Iceland, and is n
- Case
5. september 2025 | Real Safety
Sikkerhedsløsninger til Danmarks største bageri
Kohberg er Danmarks største dansk- og familieejede bageri og har siden virksomhedens spæde start i 1969, bagt rugbrød i den lille Sønderjyske by Bolderslev.
I dag består virksomheden af yderligere
27. september 2024 | FoodTech
Ny konference sætter fokus på de vigtigste udfordringer og potentialer i fødevarebranchen
Med en række prominente debattører og indlægsholdere dykker Global Dilemma Conference ned i behovet for på samme tid at imødekomme et voksende fødevarebehov og reducere klimaaftrykket. Den internation