FORCE Technology

Antal medarbejdere

100+

Lokationer

Brøndby, Danmark

Vejen, Danmark

Munkebo (Odense Havn), Danmark

Find os på

FORCE Technology arbejder for at skabe positiv teknologisk forandring og drive samfundet i en mere bæredygtig og sikker retning.

Gennem uvildighed, mangeårig erfaring og udviklingsprojekter inden for fødevarer og hygiejnisk drift arbejder vi for at understøtte hele fødevareindustriens værdikæde med at opretholde et højt niveau af hygiejne, sundhed og produktsikkerhed i forbindelse med omstillingen til en mere bæredygtig produktion.

Vi mener, at adgang til nyeste viden, testfaciliteter og rådgivning bl.a. om risikovurdering kan fremme industriens processer, skabe bedre beslutningsgrundlag og dokumentation, fremme levetid og minimere omkostninger og spild, som i sidste ende styrker hele fødevareindustriens internationale konkurrenceevne.

For at understøtte dansk fødevareindustri sikrer vi:
- EHEDG-certificeret testlaboratorium og EHEDG-autoriseret træningsfacilitet: Vores Center for Hygiejnisk Design giver adgang til den nyeste viden inden for hygiejnisk design af procesudstyr, produktsikkerhed og optimalt materialevalg
- Services tilpasset fødevareindustrien: Rådgivning og test inden for hygiejniske egenskaber af procesoverflader, fødevaresikkerhed og -kontaktmaterialer, rengøring, rengøringsvalidering og – verificering samt kemiske analyser.
- Kompetencecenter for hygiejne, sundhed og produktsikkerhed: Nyt kompetencecenter inden for hygiejne, sundhed og produktsikkerhed skal understøtte life science-, biotek- og fødevareindustrierne i den grønne omstilling.
- Ydelser indenfor dokumentation af miljøbelastning: Vi har stærke kompetencer indenfor dokumentation af miljøpåvirkningen ved forskellige produkter, produktionsmetoder eller CO2 aftryk for hele virksomheder. Herunder følgende metoder som LCA, EPD, Carbon Footprint, Klimaregnskaber, CO2 verifikationer mm.

Mød os

Annette Baltzer Larsen

Senior Consultant

Har mere end 25 år arbejdet med følgende emner: hygiejne, fødevaresikkerhed/produktsikkerhed og produktkvalitet. Herunder også dannelse af biofilm, optimering af rengøring, verifikation af en forestået rengøring samt hygiejnisk design.

Kontakt

Annette Baltzer Larsen

Alan Friis

Senior Team Leader

Leder af Center for Hygiejnisk Design, EHEDG autoriseret evaluator og trainer. Mere end 25 års erfaring med fødevareproduktion, design af procesudstyr herunder hygiejnisk design, rengøringsvenlighed og hygiejniske materialeoverflader.

Kontakt

Alan Friis

Lajla Bøtter-Jensen

Konsulent

Kontakt

Lajla Bøtter-Jensen

Maria Anja Hansen

Laboratorietekniker

Kontakt

Maria Anja Hansen

Kasper Stens Honoré

Specialist Engineer

Kontakt

Kasper Stens Honoré

Lennart Oleg Larsen

Head of sales - Digital

Kontakt

Lennart Oleg Larsen

Jakob Sommer Holst

Project Manager - Emissions & Thermal Technologies

Kontakt

Jakob Sommer Holst

Anders Brix Skovgaard Madsen

Project Manager - Emissions & Thermal Technologies

Kontakt

Anders Brix Skovgaard Madsen

Peter Tommy Nielsen

Senior Team Leader - Material & AM innovation

Kontakt

Peter Tommy Nielsen

Erik Stieper Brok

Analysis Specialist - Materials Test & Analysis

Kontakt

Erik Stieper Brok

Saadia Iqbal

Sales Manager - Material Structures

Kontakt

Saadia Iqbal

Liza Korfitz Brink

Sales Manager - NDT, Pressure & Welding

Kontakt

Liza Korfitz Brink

Produkter fra FORCE Technology


Artikler skrevet af FORCE Technology


Cases skrevet af FORCE Technology


Virksomhedsprofiler samt speciale- og interesseområder er udfyldt og tilføjet af udstillerne og er ikke baseret på viden eller vurdering fra Foodtech.

keyboard_arrow_up