Artikler

Etiketteringsprinter påsætter labels uden lim

arrow_backTil oversigten

31. oktober 2022 | Schur Technology A/S

Der bliver sendt kasser og pakker som aldrig før, og hver enkelt kræver en label, som medfører, at der efterlades tomt bagpapir, når labelen er sat på. Med HERMA InNo-Liner kan labelen påsættes helt uden spild og overflødigt bagpapir.

Hver gang en label bliver klistret på en pakke, står man tilbage med det tomme bagpapir, som skal bortskaffes. Det kræver både tid, plads og penge. Schur Marking har det danske agentur på en ny etiketteringsprinter, hvor man én gang for alle slipper for at stå tilbage med det overflødige bagpapir. Med en HERMA InNo-Liner kan du påsætte labels uden lim. Metoden minder på sin vis om et frimærke. Labelen klæber til at starte med slet ikke, men aktiveres med vandforstøvning i printeren.

Minimer lagerplads, spild og driftsstop

Der er mange fordele ved en HERMA InNo-Liner. Du minimerer spild i produktionen, da der ikke efterlades tomt bagpapir, som skal bortskaffes. Derudover fylder en rulle labels uden lim cirka halvt så meget som en rulle labels med bagpapir. Du vil derfor opleve en pladsbesparende effekt på dit lager samt store logistikbesparelser gennem alle forsyningsled.

Med en HERMA InNo-liner og labels uden lim efterlades der ikke limrester på kniven, som medfører driftsstop til rengøring og vedligehold. På én rulle kan der være dobbelt så mange labels uden lim som labels med bagpapir, og dermed mindskes antallet af rulleskift, og oppetiden maksimeres. Det sikrer en effektiv produktion med minimale stop og skift.

Schur leverer en samlet løsning

Hos Schur kan vi levere en samlet løsning inden for labels uden lim. Vi har det danske agentur på etiketteringsprinteren og kan levere labels uden lim hertil. Ved at købe både etiketteringsprinteren og labels hos os, får du en samlet løsning med kun ét sted at henvende dig. Det sikrer dig en smidig og effektiv proces.

Vedligeholdelsesaftale efter dine ønsker

Når du køber en HERMA InNo-Liner hos Schur, tilbyder vi en vedligeholdelsesaftale, som tilpasses dine ønsker og behov. En vedligeholdelsesaftale indebærer blandt andet hurtig responstid og en gratis hotline, som altid besvares af tekniske eksperter.

”Vi sætter en stor ære i at udføre vedligehold og yde hurtig support til vores kunder. Med vores vedligeholdelsesaftaler sikrer vi, at vores kunder kan komme hurtigt videre, hvis der opstår udfordringer, så de opretholder en så effektiv produktion som muligt. Samtidig sørger vi for at være på forkant ved at udføre løbende vedligehold. Dermed kan vi minimere uforudsete forhindringer, som kan have betydning for vores kunders produktion,” fortæller Lars Bang, Direktør i Schur Marking.

Mød Schur på Foodtech

Vil du høre mere om HERMA InNo-Liner og labels uden lim så mød Schur på Foodtech messen i Herning den 1-3 november 2022 på stand nr. K8114. Vi medbringer en HERMA InNo-Liner, så kom forbi vores stand og se den nye etiketteringsprinter.

Flere artikler fra Schur Technology A/S

Artikel er skrevet af:

Schur Technology A/S

Schur Technology a/s leverer innovative og professionelle pakke- og mærkningsløsninger til alle typer industri.

Vores største ønske er at gøre det lettere for dig at identificere, sælge og spore dine produkter. Gennem dialog og rådgivning vil vi sikre den bedst egnede løsning for netop din virksomhed. Du vil opnå forbedret effektivitet og konkurrencekraft – ganske simpelt.

Dine fordele som kunde hos Schur:

· En sikker partner, der skaber tryghed og værditilvækst hos dig
· Produktmærkning, så dine produkter kan identificeres, sælges og spores
· Løsninger, der forbedrer din effektivi

Se profil
keyboard_arrow_up