Artikler

Labels uden begrænsninger

arrow_backTil oversigten

31. oktober 2022 | Schur Technology A/S

En label fuldender, hvordan dit produkt tager sig ud overfor forbrugerne. Hos Schur Labels er det kun fantasien, der sætter grænser, når vi designer og trykker labels.

En label skal understøtte dit brand og kommunikere de informationer, der skal til for, at forbrugerne træffer sin endelige købsbeslutning. Schur Labels producerer labels til alle typer af produkter og overflader med uanede muligheder inden for detaljer. Vi har de nyeste teknologier inden for både digital og flexo tryk, hvilket gør det muligt at skabe unikke og skræddersyede labels, der matcher dit produkt og brand.

Labels til alle typer af overflader

Når vi designer og producerer labels for vores kunder, er det essentielt for os at vide, hvilken overflade den skal sættes på. Det har nemlig betydning for, hvilket klæbemateriale der er mest optimalt. Vi har ingen begrænsninger, når det kommer til klæbemateriale og papirkvaliteter, og med mange års erfaring inden for produktion af labels sikrer vi, at du får en label, der kan klæbe på dit produkts overflade, og som kan modstå de miljøer, dit produkt befinder sig i undervejs i dets livscyklus.

Detaljer der skiller sig ud

Udover ubegrænsede muligheder inden for klæbematerialer skaber vi også lige præcis de detaljer, du drømmer om. Vi designer og trykker alt fra standard til premium labels. Med muligheder som prægning, folietryk og forhøjet lak skaber vi unikke detaljer, der får din label til at stå ud i mængden og tiltrække forbrugerne.

Alle muligheder med de nyeste teknologier

Med de nyeste teknologier inden for digitaltryk har vi alle muligheder for at trykke unikke labels af høj kvalitet. Vi tilbyder labels med variable data, tyverisikring, differentieret design og meget mere. Det giver vores kunder mulighed for at få skræddersyet deres labels i mange designs og varianter. Vi har desuden vores egen klichéfremstilling til flexo maskiner og er derfor uafhængige af underleverandører. Det betyder, at vi hurtigt kan reagere, rette op på fejl og omstille produktionen. Dermed kan vi sikre vores kunder en ensrettet kvalitet samt hurtig levering.

Oplev Schur Labels på Foodtech

På Foodtech messen den 1-3 november i Herning kan du møde Schur og opleve vores mange forskellige muligheder inden for labels. Kom forbi stand nr. K8114 og mød vores rådgivere, der kan hjælpe dig i mål med labels efter dine ønsker. Vi sikrer en hurtig og smidig proces fra design til færdig label.

Flere artikler fra Schur Technology A/S

Artikel er skrevet af:

Schur Technology A/S

Schur Technology a/s leverer innovative og professionelle pakke- og mærkningsløsninger til alle typer industri.

Vores største ønske er at gøre det lettere for dig at identificere, sælge og spore dine produkter. Gennem dialog og rådgivning vil vi sikre den bedst egnede løsning for netop din virksomhed. Du vil opnå forbedret effektivitet og konkurrencekraft – ganske simpelt.

Dine fordele som kunde hos Schur:

· En sikker partner, der skaber tryghed og værditilvækst hos dig
· Produktmærkning, så dine produkter kan identificeres, sælges og spores
· Løsninger, der forbedrer din effektivi

Se profil
keyboard_arrow_up