Artikler

Mød Schur – din end-to-end supplier – på Foodtech

arrow_backTil oversigten

31. oktober 2022 | Schur Technology A/S

Schur har 176 års erfaring med at levere fuldkomne løsninger inden for emballage og pakkeri til fødevareindustrien. På Foodtech den 1-3 november kan du møde et bredt udvalg af Schurs kompetencer.

Hvad end det er kartonemballage, fleksibel emballage, labels, mærkningsudstyr eller pakkemaskiner kan Schur levere en løsning, der passer lige præcis til dit produkt og din virksomhed. Schur er en familieejet virksomhed, der gennem 176 år har opbygget stærke kompetencer inden for emballage og pakkeri. I dag bliver virksomheden drevet af 6. generation og beskæftiger over 900 medarbejdere på verdensplan.

Labels i alle afskygninger

Med den rette label kan du sikre, at dit produkt skiller sig ud på hylderne og tiltrækker kunder. Schur Labels producerer labels med de nyeste teknologier inden for både digital og flexo tryk. Schur Labels har investeret i egen klichéfremstilling og har derigennem opnået stor fleksibilitet ved at kunne producere klichéer lige ved siden af trykmaskinerne. Det sikrer labels af høj kvalitet og med hurtig leveringstid. Schur Labels producerer alt fra standard labels til premium labels, og det er kun fantasien, der sætter grænser. På Foodtech kan du opleve vores mange muligheder inden for labels og høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig i mål med labels, der skiller sig ud og tiltrækker kunder.

Mærkningsudstyr til din produktionslinje

Med Schurs brede sortiment af mærkningsudstyr kan du sikre, at dit produkt bliver mærket korrekt. Det er vigtigt, at den rette information er på dit produkt, så du sikrer sporbarhed, overholder de gældende mærkningskrav og opretholder den nødvendige sikkerhed. Vi tager altid udgangspunkt i dit produkt og din produktionslinje, så vi sammen finder det helt rette mærkningsudstyr, der kan påføre dit produkt den nødvendige information og minimere fejlmærkning. Kom forbi Schurs stand og oplev vores brede sortiment af mærkningsudstyr.

Emballage til fødevarer - og meget mere

Det er vigtigt, at fødevarer er pakket forsvarligt, og at emballagen tager sig godt ud, når den står på hylderne foran forbrugerne. Hos Schur producerer vi blandt andet både fleksibel- og kartonemballage til fødevarer. Når vi udvikler emballageløsninger, tager vi altid udgangspunkt i dit produkt og dine ønsker. Dermed skaber vi ingen standardløsninger men skræddersyede løsninger, som sikrer, at emballagen matcher dit produkt og dit brand og ikke mindst din produktions- og pakkelinje.

Oplev Schurs pakkemaskiner

Hos Schur producerer vi pakkemaskiner, som passer lige præcis ind i din produktion, uanset om du ønsker manuel eller automatisk pakning af dine produkter. Vi tilpasser pakkemaskinen til din emballage og dit produktionsflow, så du opnår en så effektiv emballage- og pakkelinje som muligt. På Foodtech kan du opleve vores kartonneringsmaskine i et digitalt format, som giver dig mulighed for at få designet en pakkemaskine, der matcher dine behov. Vi medbringer også en af vores pakkemaskiner i fysisk format, så du kan opleve, hvordan vi kan pakke dine produkter i vores fleksible emballage.

Mød din end-to-end supplier på Foodtech

Et bredt udvalg af Schurs kompetencer vil være repræsenteret på Foodtech messen i Messecenter Herning den 1-3 november. Kom forbi stand nr. K8114 og hør mere om, hvordan Schur kan hjælpe dig med din emballage- og pakkeriudfordring.

Flere artikler fra Schur Technology A/S

Artikel er skrevet af:

Schur Technology A/S

Schur Technology a/s leverer innovative og professionelle pakke- og mærkningsløsninger til alle typer industri.

Vores største ønske er at gøre det lettere for dig at identificere, sælge og spore dine produkter. Gennem dialog og rådgivning vil vi sikre den bedst egnede løsning for netop din virksomhed. Du vil opnå forbedret effektivitet og konkurrencekraft – ganske simpelt.

Dine fordele som kunde hos Schur:

· En sikker partner, der skaber tryghed og værditilvækst hos dig
· Produktmærkning, så dine produkter kan identificeres, sælges og spores
· Løsninger, der forbedrer din effektivi

Se profil

Mød os på FoodTech 2022

Lars Michael Bang

Director, Marking

Schur Technology A/S

Lars Michael Bang

Henrik Sørensen

Area Sales Manager

Schur Technology A/S

Henrik Sørensen

Anja Frederiksen

Area Sales Manager

Schur Technology A/S

Anja Frederiksen

Ann Bech-Hansen

Sales Trainee

Schur Technology A/S

Ann Bech-Hansen

Allan Nielsen

Area Sales Manager

Schur Technology A/S

Allan Nielsen

Bo Haage Sørensen

Area Sales Manager

Schur Technology A/S

Bo Haage Sørensen

keyboard_arrow_up