Artikler

Mød det digitale Schur på Foodtech

arrow_backTil oversigten

31. oktober 2022 | Schur Technology A/S

På Foodtech kan du møde Schur i en digital udgave. Vores nye digitale løsning giver dig mulighed for at designe din egen kartonneringsmaskine. Vil du hellere opleve en af vores maskiner i fysisk form, medbringer vi en af vores Schur®Star pakkemaskiner.

Schur er en familiejet virksomhed med 176 års erfaring, som er drevet på 6. generation og beskæftiger mere end 900 medarbejdere i ind- og udland. Schur har opbygget særdeles stærke kompetencer som end-to-end supplier inden for emballage og pakkeri. Til Foodtech messen i Herning kan du møde et bredt udvalg af Schurs kompetencer og få designet en kartonneringsmaskine, der bliver skræddersyet til lige præcis dit produkt, i vores digitale set-up.

Få designet din egen kartonneringsmaskine på Foodtech

Som noget helt nyt medbringer vi vores populære kartonneringsmaskine i et digitalt format. I samarbejde med Schurs erfarne rådgivere giver det dig mulighed for at konstruere og opleve en pakkemaskine, der passer lige præcis til dit produkt og dine behov og ønsker. Det hele foregår på én stor touchskærm, så du får et godt overblik over vores mange forskellige muligheder og kan se hele den skræddersyede maskine for dig. Vores rådgivere har mange års erfaring inden for emballage og pakkeri og kan hjælpe dig med at finde den løsning, der passer bedst til din virksomhed.

Oplev en Schur®Star pakkemaskine

Selvom en større del af Schurs messestand er blevet digital, er det stadig muligt for dig at opleve en af vores pakkemaskiner i fysisk form. På Foodtech medbringer vi en af vores Schur®Star pakkemaskiner, som pakker dine produkter i fleksibel emballage. Med en Schur®Star pakkemaskine og Schur®Star bags, som er vores fleksible emballage, der er lige til at sætte på pakkemaskinen, kan Schur levere løsninger, der fuldender din emballagelinje og matcher dit produkt.

Skræddersyede løsninger

Når vi designer en emballage- og pakkeløsning, tager vi altid udgangspunkt i den enkelte kundes produkt og behov, og vi bygger hele samarbejdet på god dialog. Det sikrer, at du får en løsning, der matcher din virksomhed og dit produkt på bedste vis. Dermed får du også en så effektiv produktionslinje som muligt. På Foodtech kan Schurs specialister inden for vores kompetenceområder: Machinery, Mærkning, Labels og Schur®Star hjælpe med at skræddersy den helt rette løsning til dig.

Mød Schur på Foodtech

Kom forbi Schurs stand på Foodtech i Messecenter Herning fra den 1-3 november 2022 og hør mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med din emballage- og pakkeudfordring. Du finder Schur på stand nr. K8114.

Flere artikler fra Schur Technology A/S

Artikel er skrevet af:

Schur Technology A/S

Schur Technology a/s leverer innovative og professionelle pakke- og mærkningsløsninger til alle typer industri.

Vores største ønske er at gøre det lettere for dig at identificere, sælge og spore dine produkter. Gennem dialog og rådgivning vil vi sikre den bedst egnede løsning for netop din virksomhed. Du vil opnå forbedret effektivitet og konkurrencekraft – ganske simpelt.

Dine fordele som kunde hos Schur:

· En sikker partner, der skaber tryghed og værditilvækst hos dig
· Produktmærkning, så dine produkter kan identificeres, sælges og spores
· Løsninger, der forbedrer din effektivi

Se profil
keyboard_arrow_up