Artikler

Naturlige løsninger i fremtidens mejeri

arrow_backTil oversigten

30. august 2024 | Procudan A/S

Seminar sætter lys på den nyeste viden inden for naturlige løsninger til mejeri. Bliv opdateret af europæiske specialister om det nyeste inden for kulturer og ostevoks.


På messens første dag kan du deltage i seminaret 'Fremtidens mejeri med naturlige løsninger', hvor tre specialister er indbudt til at fortælle om den nyeste udvikling inden for naturlige løsninger til mejeri.

Mere præcist handler de tre oplæg om ny viden inden for kulturer og ostevoks.

Seminaret foregår tirsdag den 1. oktober, klokken 15.00-16.30 i lokale M21. Programmet er som følger:


1. Naturlig ostevoks giver fossilfrit alternativ og nye databaserede analysemetoder. På dansk af Maja Duelund, Product Manager ProCera® ostevoks, Procudan


2. Sådan kan kulturer forlænge holdbarheden på et produkt, og forsinke udviklingen af uønskede mikroorganismer. På engelsk af Joachim Safferling, Technical Sales Manager Dairy, Lallemand


3. Brugen af mælkesyrebakterier og modningskulturer i mikrobielle kulturer til organoleptisk karakterisering og acceleration af ostemodning. På engelsk af Enrico Biraschi, Commercial Director, IGEA Cultures


Tilmelding er nødvendig.

Du kan læse mere og tilmelde dig på Procudans hjemmeside.

Flere artikler fra Procudan A/S

Artikel er skrevet af:

Procudan A/S

Procudan er eksperter i ingredienser og emballager, og vi tror på, at værdi udvikles i fællesskab.

Hos Procudan, har vi en unik evne og vilje til at sætte os ind i vores kunders og partneres forretning. Med indlevelse, respekt, og en proaktiv tilgang er vi i stand til at øge effektiviteten og værdien i hele processen fra jord til bord. Fra råvare til færdigt produkt. Det er kendt som supply chain management, men kundernes verden er sjældent enkel og lineær. Den er ofte kompliceret og flerdimensionel, og det kræver et tæt og åbent samarbejde for at finde de rigtige løsninger.

Vores tilgan

Se profil
keyboard_arrow_up