Artikler

Tak for denne gang!

arrow_backTil oversigten

3. oktober 2024 | Procudan A/S

FoodTech-messen 2024 nærmer sig sin afslutning, og vi vil gerne takke alle, der har besøgt vores stand og deltaget i vores seminar i Herning. Det har været en fornøjelse at møde så mange engagerede besøgende, og stand M9722 har summet af liv og gode samtaler gennem hele messen.

En særlig tak til alle, der deltog i vores seminar "Fremtidens mejeri med naturlige løsninger", og ikke mindst til vores dygtige oplægsholdere: Maja Duelund fra Procudan, Joachim Safferling fra Lallemand og Enrico Biraschi fra Igea Cultures, for deres inspirerende bidrag.

Vi har også nydt at dele et hyggeligt måltid og godt selskab til den traditionsrige Dinner Event tirsdag aften.


Tak for denne gang.

Flere artikler fra Procudan A/S

Artikel er skrevet af:

Procudan A/S

Procudan er eksperter i ingredienser og emballager, og vi tror på, at værdi udvikles i fællesskab.

Hos Procudan, har vi en unik evne og vilje til at sætte os ind i vores kunders og partneres forretning. Med indlevelse, respekt, og en proaktiv tilgang er vi i stand til at øge effektiviteten og værdien i hele processen fra jord til bord. Fra råvare til færdigt produkt. Det er kendt som supply chain management, men kundernes verden er sjældent enkel og lineær. Den er ofte kompliceret og flerdimensionel, og det kræver et tæt og åbent samarbejde for at finde de rigtige løsninger.

Vores tilgan

Se profil
keyboard_arrow_up