Circular water processes
Hal J1, Water & Energy Stage (open stage)Engelsk

12.30:12:35
Welcome
Lars Holmegaard, CEO, Klimatorium
12:35-13:05
Water sources for green energy and PtX
- Lars Holmegaard, CEO, Klimatorium
The transition to green energy requires enormous amounts of water. By using secondary water instead of drinking water, we can solve several problems at once.
13:05-13:15
Biobreak and introduction to the next presentation
- Lærke Nielsen, Klimatorium
13:15-13:35
Water is a limited resource - new technologies and concepts help reduce water consumption.
- Niclas Pörtner, Concept Development and Design, EnviroChemie & Peter Ølbye, Business Developer, EnviroChemie
New advanced concepts and technologies help companies reduce water consumption in production processes and ensure that wastewater is treated and reused efficiently. Our approach is to work with companies to optimize their water and energy consumption and ensure that as much water as possible is reused in a safe and efficient way. This is not only important for the environment, but also for companies' bottom line.
13:35-13:45
Biobreak and introduction to the next presentation
- Lærke Nielsen, Klimatorium
13:45-14:15
Sustainable production and resource optimization - A necessity or just good business?
- Anders Hjulmann, Industry Manager – Life Science + Food & Beverage, Endress+Hauser A/S
14:15-14:25
Biobreak and introduction to the next presentation
- Lærke Nielsen, Klimatorium
14:25-14:55
Sådan spares op til 45% vand, energi og CO2 ved CIP-rengøring
Finn Ladefoged Gregersen, co-founder E-CIP Concept ApS
CIP (Cleaning in Place) rengøring af hygiejniske procesanlæg er en betydelig vandforbrugende proces, der skal sikre fødevaresikkerhed. CIP-rengøring er forudsætningen for, at moderne fødevareproduktion overhovedet kan finde sted og derfor lige så vigtig som selve fødevareprocessen.
E-CIP Concept præsenterer her et patenteret og afprøvet koncept med betydelige besparelser på vand, spildevand, energi og CO2 ved rengøring af procesanlæg. Konceptet har optimal rengøringseffektivitet og går derfor ikke på kompromis med produktkvalitet og fødevaresikkerhed. Her præsenteres hvordan konceptet fungerer i praksis, hvilke problemstillinger det løser og hvilke konkrete resultater der er opnået.
Et E-CIP-anlæg er således både bæredygtigt og med store besparelser på driftsomkostningerne ved CIP-rengøring. Det giver en lavere Total Cost of Ownership af CIP-anlægget. Konceptet har således positiv indflydelse på miljøet, økonomien, effektiviteten og det er enkelt og fleksibelt.
14:55-15:10
Wrapping up the day
Speakers
Lars Holmegaard
CEO
Klimatorium

Niclas Pörtner
Concept Development and Design
EnviroChemie

Peter Ølbye
Business Developer
EnviroChemie
Anders Hjulmann
Industry Manager – Life Science + Food & Beverage
Endress+Hauser A/S

Finn Ladefoged Gregersen
Co-founder
E-CIP Concept ApS
