Artikler

Pipettestativ renser og desinficerer pipetter på kun 28 minutter

arrow_backTil oversigten

12. september 2022 | DACOS A/S

Pipetterenseren nUVaClean™ er det første og eneste stativ til pipetter, der ikke kun organiserer og beskytter pipetterne, men som også renser og desinficerer pipetterne under opbevaring.

Med det nye rensende pipettestativ, har det aldrig været lettere at holde dine pipetter rene. Pipetterne renses via UV-C-lys, hvorved lyset destruerer mere end 99 % af uønsket kontaminering. Det kombinerede stativ og renser er meget enkel og nem at bruge, og renser og desinficerer pipetterne på kun 28 minutter – så næste gang der rækkes ud efter en pipette, er den allerede renset og klar til brug til næste projekt.

Skal ikke genkalibreres
Pipetterne skal ikke tørres rene, adskilles eller genkalibreres efter rensning, og der er ingen ventetid på, at de er kølet af igen inden brug. Da der heller ikke skal indkøbes dyre rensevæsker til rensningsprocessen, er pipetterenseren derfor både tidsbesparende og økonomisk i brug.

Desinficere på kun 28 minutter
Det er meget enkelt at rense og desinficere pipetterne. De skal blot placeres i et af de seks huller i stativet, og derefter trykkes på start-knappen for at starte den automatiske dekoneringscyklus. Efter 28 minutter slukker pipetterenseren automatisk, og op til seks pipetter er rene og klar til brug. Pipetterenser nUVaClean reducerer biologisk kontaminering inklusiv DNA, mycoplasma, bakterier, svamp og virus med op til 99 %. Pipettestativet har plads til seks pipetter og kan bruges til pipetter fra alle kendte brands.

Forhindrer krydskontaminering
Den nye nUVaClean-renser fungerer via en bakteriedræbende UV-C-lampe. En højeffektiv reflektor bader pipetternes spidser fuldstændigt i 254nm UV-lys, så de eksponeres 360°. Denne eksponering destruerer uønskede mikrobiologiske kontaminanter og forhindrer krydskontaminering i forbindelse med PCR og andre følsomme procedurer.

Kom og se pipetterenseren hos DACOS på stand nr. M9982.

Artikel er skrevet af:

DACOS A/S

DACOS A/S er en moderne innovativ virksomhed med mere end 25 års erfaring i salg og produktion af laboratorieudstyr til professionelle laboratorier, hospitaler, forskningsinstitutioner, universiteter samt medicinal-, pharma- og fødevareindustrien. DACOS forhandler en bred vifte af produkter, der anvendes til brug for forskning og udvikling. Vores produkter bruges inden for celledyrkning, mikrobiologi, molekylærbiologi, immunologi, patologi, biokemi, kemi samt hygiejne- og fødevarekontrol. Vi leverer teknisk rådgivning inden for fryseløsninger, varer transporteret i containere og cryotanke. Vi

Se profil
keyboard_arrow_up