Artikler

Process Integration er en af underleverandørerne til Palsgaard udvidelse

arrow_backTil oversigten

23. august 2023 | Process Integration ApS

Vi er glade for at være en udvalgt leverandør i den ambitiøse plan om at fordoble produktionen hos Palsgaard, Danmark. og med at levere endnu flere emulgatorer og stabilisatorer til det globale fødevaremarked.

Vi arbejder hårdt på at installere de store lagertanke samt andre enheder og typer af udstyr, der sikrer problemfri drift af hele den nye og eksisterende facilitet. Vi er dedikerede til at levere førsteklasses løsninger, der vil bidrage til succesen af udvidelsesprojektet.

Artikel er skrevet af:

Process Integration ApS

Process Integration ApS er et ingeniørfirma etableret i 2015. Vores team af medarbejdere har mange års erfaring med levering af kundespecifikke anlæg til procesindustrien.

Vi leverer rådgivning, design, engineering og installation af projekter omfattende project management og engineering, udstyrsleverance, montage supervision, installation med egne montører og idriftsættelse på et højt professionelt niveau.

Vi byder altid ind med en holistisk tilgang, lytter til den enkelte kundes udfordringer og ønsker, for at sikre et godt og driftssikkert behov.

Det bæredygtige element har vi inte

Se profil
keyboard_arrow_up