NYHEDER OG UDVIKLING I BRANCHEN
Fødevareteknologien er under konstant udvikling. Nye spændende tiltag, lærerige processer og interessante produktnyheder.
Læs med når FoodTechs udstillere deler ud af deres viden og deres nyheder.


- Case
11. september 2024 | Procudan A/S
Skræddersyede blandinger optimerer isproduktion hos Ismageriet
Ismageriet, kendt for deres håndværksmæssige tilgang til isproduktion, har gennem et tæt samarbejde med Procudan opnået en mere strømlinet og effektiv produktion af deres kvalitetsis. Procudan har lev


- Case
11. september 2024 | Procudan A/S
Emballage til eksklusiv lakrids: Bagsværd Lakrids og Procudan i samarbejde
Bagsværd Lakrids har altid sat en ære i at levere et produkt, der er lige så unikt i sin smag som i sin præsentation. Da de søgte en emballageløsning, der kunne matche deres eksklusive håndlavede lakr


- Case
10. september 2024 | Procudan A/S
Toms Gruppen A/S optimerer indkøb og sparer ressourcer med Procudan
Toms Gruppen A/S, en af Danmarks førende producenter af chokolade og konfekture, har opnået betydelige besparelser både på mandetimer og budgetter ved at samle indkøbet af 50 forskellige ingredienser