Insatech A/S

Antal medarbejdere

51-100

Lokationer

Præstø, Danmark

Odense, Danmark

Esbjerg, Danmark

Find os på

𝗩𝗶 𝗲𝗿 𝗱𝗶𝗻 𝗸𝗼𝗺𝗽𝗹𝗲𝘁𝘁𝗲 𝗶𝗻𝘀𝘁𝗿𝘂𝗺𝗲𝗻𝘁𝗲𝗿𝗶𝗻𝗴𝘀𝗽𝗮𝗿𝘁𝗻𝗲𝗿

Insatech har siden 1989 leveret instrumentering, kalibrering og service til
industrien i Danmark. Vi har et bredt udvalg af produkter inden for blandt andet: flow, niveau, analyse, tryk, temperatur og ventiler. Derudover har vi vores eget kalibreringslaboratorium, hvor vi kan udføre akkrediterede kalibreringer til pharmaindustrien. Vi kan desuden hjælpe dig med at udvikle nye systemer og styringer til din proces eller udskifte de eksisterende. Vi er kort sagt drevet af vores passion for instrumenter, procesoptimering og vores ønske om at være din komplette instrumenteringspartner.

Med os som leverandør får du gavn af vores mere end 30 års erfaring, der gør os i stand til at tilbyde dig teknisk viden inden for branchespecifikke applikationer og dokumentationskrav. Vi arbejder inden for segmenterne: Energi og forsyning, Føde- og drikkevare, Kemi, Olie og gas, Marine, Pharma og Life science samt den øvrige fremstillingsindustri. Vi udvikler, producerer og leverer desuden vores egne løsninger globalt til vand-, marine- og pharmabranchen.

Mød os

Annette Henriksen

Sales Coordinatior

Kontakt

Annette Henriksen

Søren Olsen

Key Account Manager

Kontakt

Søren Olsen

Sarah Omø Nielsen

Product Manager Analytical

Kontakt

Sarah Omø Nielsen

Jesper Meier

Key Account Manager

Kontakt

Jesper Meier

Jørgen Strange

Product Manager Level and Pressure

Kontakt

Jørgen Strange

Henrik Bak

Key Account Manager

Kontakt

Henrik Bak

Virksomhedsprofiler samt speciale- og interesseområder er udfyldt og tilføjet af leverandørerne og er ikke baseret på viden eller vurdering fra Foodtech.

keyboard_arrow_up