SEW-EURODRIVE A/S

Antal medarbejdere

51-100

Lokationer

Greve, Danmark

Vejle, Danmark

Find os på

SEW-EURODRIVE A/S blev grundlagt i 1984 som et datterselskab af SEW-EURODRIVE GmbH, Tyskland. Med udgangspunkt i koncernens decentrale forretnings-model og fokus på at skabe værdi tæt på kunderne, blev der bygget en montagefabrik for gearmotorer i industriområdet ved Greve. Siden da har virksomheden haft vokseværk og tæller i dag ca. 65 medarbejdere fordelt på den oprindelige lokation i Greve samt et nyere servicecenter i Vejle, som åbnede i 2017.
SEW's produkter bliver typisk brugt til pakkemaskiner, transportbånd i lufthavne, forlystelser, fyldeanlæg, hejs/kraner. Kort sagt - alle processer, der kræver bevægelse. Kunderne er både maskinbyggere og slutbrugervirksomheder, som handler direkte med SEW - fx logistik- og højlagerfaciliteter samt industri- og fødevarevirksomheder.
Med SEW's unikke modulsystem og et komponentlager på ca. 4.000 forskellige dele, kan der samles mere end 50 millioner gearmotorkombinationer. Dermed kan virksomheden tilbyde hundrede procent kundespecifikke løsninger med kort leveringstid.

Mød os

Allan Høpfner

Sales Manager

Ansvarlig for OEM

Kontakt

Allan Høpfner

Søren Bloksgaard

Account Manager

Account Manager, OEM

Kontakt

Søren Bloksgaard

Morten Smedegaard Pedersen

Application Engineer

Kontakt

Morten Smedegaard Pedersen

Virksomhedsprofiler samt speciale- og interesseområder er udfyldt og tilføjet af leverandørerne og er ikke baseret på viden eller vurdering fra Foodtech.

keyboard_arrow_up