på FoodTech 2024

Process Engineering A/S

M 9670

Process Engineering er et rådgivende ingeniørfirma, der servicerer og rådgiver procesvirksomheder i både igangværende og fremtidige projekter. Det har vi gjort siden 1999 og har derfor mange års erfaring med procesdesign inden for Food & Biotech.

I samarbejde med vores kunder bidrager vi til procesløsninger, der producerer sunde og bæredygtige fødevarer af høj kvalitet. Vi har indgående kendskab til fødevare og biotek forarbejdsningsanlæg ud fra almindelig god fremstillingsmæssige praksis for hygiejnisk udstyr, komponenter og materialer, der bliver anvendt til at håndtere, behandle og pakke produkter, hvor høj grad af hygiejne er påkrævet.

De sidste par år har vi oplevet stor vækst og aktivitet i markedet med en masse nye, spændende projekter. Især oplever vi et stort fokus på nye teknologier, som anvendes i nye sammenhænge og til at udvikle vores håndtering af vores forbrug, samt på at skabe et bedre miljø og passe på vores jord. Samtidig oplever vi også, at EPCM-kontrakter vinder større indpas i markedet. Flere af vores kunder ser fordelene ved at anvende EPCM principperne i deres projekter.

Kom og besøg os i hal M på stand 9654 og få en snak om, hvad vi kan tilbyde dig og din virksomhed - måske giver det inspiration til starten på et projekt i din virksomhed.

Mød os på FoodTech 2024

Poul B. Jakobsen

CEO

Kontakt

Poul B. Jakobsen

Jørn G. Pedersen

Salgsdirektør

Kontakt

Jørn G. Pedersen

Michael Hastrup Andersen

Director, Food & Biotech Section

Kontakt

Michael Hastrup Andersen

Peter Lindblom

Afdelingsleder, Sorø

Kontakt

Peter Lindblom

Lotte Thorgaard Sørensen

Afdelingsleder, Aalborg

Kontakt

Lotte Thorgaard Sørensen

Frank Hülsen

Afdelingsleder, København

Kontakt

Frank Hülsen

Martin Stubkjær

Afdelingsleder, Fredericia

Kontakt

Martin Stubkjær

Mogens Olesen

COO/ vicedirektør

Kontakt

Mogens Olesen

Virksomhedsprofiler samt speciale- og interesseområder er udfyldt og tilføjet af udstillerne og er ikke baseret på viden eller vurdering fra Foodtech.

keyboard_arrow_up