Artikler

Case: Filtermist fjerner vegetabilsk olietåge hos osteproducent

arrow_backTil oversigten

7. oktober 2022 | AVS Danmark ApS

Filtermist olietågeopsamlere kan bruges til at fjerne enhver form for olietåge fra luften og bruges oftest i metalbearbejdningsmaskiner, der bruger skærevæsker, rene olier og emulsioner. Men Filtermist er lige så effektiv til at fjerne plantebaserede olier, der bruges til fødevareforarbejdning – og det har osteproducenten Lacteos Martinez opdaget.

De har produceret et udvalg af Los Cameros-oste siden 1961 og sælger dem nu i hele Europa. Nogle af ostene er afsluttet med en skorpe, der er sprøjtet med vegetabilsk olie for at forsegle den og give den et tiltalende, skinnende udseende.

Men denne proces skabte en fin tåge i luften, så virksomheden kontaktede Filtermist, for at høre, om de kunne hjælpe. Producenten ønskede en holdbar løsning, så Filtermist anbefalede at prøve en kompakt S400 enhed og et Fusion-filter. Forsøg har bevist, at et Filtermist Fusion-filtre på grund af sit filtermedie, kan holde op til seks gange længere end et standard efterfilter.

På grund af fabrikkens konfiguration anbefalede Filtermist en vægmontering af S Fusion, som derefter blev udstyret med en Y-forbindelse for at forbinde den med de to maskiner, der sprøjtede olien. I skrivende stund har S Fusion arbejdet med det samme Fusion-filter i over 12 måneder, og Martinez er meget tilfreds med resultaterne.

Flere artikler fra AVS Danmark ApS

Artikel er skrevet af:

AVS Danmark ApS

AVS Danmark
Vi er industriens bedste samarbejdspartner inden for miljø, pneumatik og automatik. Vores sortiment omfatter 35 produktområder og tusindvis af produkter, hvoraf flere er lagervarer – men vi leverer også skræddersyede løsninger, hvis standardprodukter ikke opfylder dine behov. Vores teknikere sidder klar til at modtage forespørgsler på telefon, e-mail eller live chat.

Opnå et rent og støjfrit arbejdsmiljø
Med vores stærke produktprogram sikres du de bedste muligheder for at få et sundt og sikkert arbejdsmiljø hvad enten det drejer sig om ren luft, trykluftsikkerhed eller nedsæ

Se profil
keyboard_arrow_up