Artikler

Magnetisk filtrering til fødevareforarbejdning

arrow_backTil oversigten

7. oktober 2022 | AVS Danmark ApS

Vi er eksperter i beskyttelse af fødevareforarbejdningslinjer og beskytter både dit brand og dine kunder.

I et højt reguleret miljø står fødevareproducenter over for mange udfordringer med hensyn til at sikre maksimal fødevaresikkerhed og beskytte multi-nationale mærker af høj kvalitet.

Forureningsrisici findes i de fleste produktionsstadier, herunder mikrobiologiske, kemiske, emballage, forurening fra procesudstyr og fysisk kontaminering. Omkostningerne ved tilbagekaldelse af produkter eller skade på brandets omdømme kan være enorme.

Vi forhandler produkter fra Eclipse Magnetics og vores systemer til at fjerne fremmedlegemer har et verdensomspændende, etableret og anerkendt ry i fødevareindustrien. Eclipse Magnetics er et navn, der er synonymt med kvalitet, høj ydeevne og pålidelighed.

Vores separations- og detektionssystemer anvendes på alle HACCP-stadier af pulver, granulat, væske og pastaproduktion fra råvarer til færdigvarer. Vores sortiment omfatter separationssystemer til udvinding af primært metaller, såsom møtrikker, bolte, skruer og sekundært jernholdig forurening, såsom fine partikler fra slid på udstyr i processen.

Eclipse Magnetic leverer til nogle af de førende navne i fødevareindustrien, herunder: Nestlé, Mondelez, Pepsico, Weetabix, Rank Hovis, Premier Foods, Allied Bakeries, Unilever, Warburtons, Mars, Kelloggs

Hvad vi tilbyder fødevareindustrien
• Høj magnetisk ydelse - 11.000 Gauss
• Effektiv styring af HACCP
• ATEX certificerede produkter
• Multi-site strategi
• Validering og testning - certificering til revision
• Overholdelse af retningslinjer fra fødevarestandard agenturerne FSA, FDA, IFS
• Total FBR-løsning
• Systemdesign og skræddersyede løsninger

Typiske applikationer
Vores systemer til at fjerne fremmedlegemer kan installeres på forskellige kritiske kontrolpunkter, herunder: tyngdekraft fodrede slisker, før og efter sigten, sigtning af ingredienser, før og efter mixere, vakuum- eller pneumatiske linjer, korntoppe, poseopsprætning og tippestationer og transportbånd til emballerede produktinspektioner.

Flere artikler fra AVS Danmark ApS

Artikel er skrevet af:

AVS Danmark ApS

AVS Danmark
Vi er industriens bedste samarbejdspartner inden for miljø, pneumatik og automatik. Vores sortiment omfatter 35 produktområder og tusindvis af produkter, hvoraf flere er lagervarer – men vi leverer også skræddersyede løsninger, hvis standardprodukter ikke opfylder dine behov. Vores teknikere sidder klar til at modtage forespørgsler på telefon, e-mail eller live chat.

Opnå et rent og støjfrit arbejdsmiljø
Med vores stærke produktprogram sikres du de bedste muligheder for at få et sundt og sikkert arbejdsmiljø hvad enten det drejer sig om ren luft, trykluftsikkerhed eller nedsæ

Se profil
keyboard_arrow_up