Artikler

Skal du gribe og håndtere forskellige typer emner?

arrow_backTil oversigten

7. oktober 2022 | AVS Danmark ApS

Flyt alt fra æg og chokolade til emballage i pap eller plast. Vi har sugekopper til skrøbelige og porøse genstande og til håndtering af flowpack-pakker, hvor man med robot nemt flytter alt fra pasta, brød, konfekture og snacks til granulat og pulverprodukter.

Konkave sugekopper til glasflasker
Vuototecnica har udviklet konkave sugekopper, der kan gribe og håndtere cylindriske genstande som f.eks. flasker.

Disse sugekopper kan også bruges til en lang række andre cylindriske genstande, som f.eks. rør og runde profiler. Afhængig af hvilke typer objekter, der skal håndteres, kan de fremstilles i nitril, olieresistent gummi, naturgummi eller silikone – og kan også produceres i henhold til de mest kendte fødevareproduktionsstandarder.

Skal du også gribe og håndtere forskellige typer emner?
Vi tilbyder et komplet vakuum program og er leveringsdygtige i alt fra pumper og tanke, til filtre, ventiler, ejektorer og naturligvis gribesystemer og sugekopper. Med vores Octopus gribeløsning er hele opgaven samlet i et værktøj, der giver mulighed for vertikal, horisontal og upside-down håndtering

Flere artikler fra AVS Danmark ApS

Artikel er skrevet af:

AVS Danmark ApS

AVS Danmark
Vi er industriens bedste samarbejdspartner inden for miljø, pneumatik og automatik. Vores sortiment omfatter 35 produktområder og tusindvis af produkter, hvoraf flere er lagervarer – men vi leverer også skræddersyede løsninger, hvis standardprodukter ikke opfylder dine behov. Vores teknikere sidder klar til at modtage forespørgsler på telefon, e-mail eller live chat.

Opnå et rent og støjfrit arbejdsmiljø
Med vores stærke produktprogram sikres du de bedste muligheder for at få et sundt og sikkert arbejdsmiljø hvad enten det drejer sig om ren luft, trykluftsikkerhed eller nedsæ

Se profil

Mød os på FoodTech 2022

Kjeld Bagger

CEO

AVS Danmark ApS

Kjeld Bagger

Lars Engmann

Salgschef

AVS Danmark ApS

Lars Engmann

keyboard_arrow_up