Artikler

Når hygiejne og automatik går hånd i hånd

arrow_backTil oversigten

7. oktober 2022 | AVS Danmark ApS

På FoodTech 2022 præsenterer AVS Danmark en række innovative løsninger, som gør hverdagen lettere og mere sikker for virksomheder i fødevareindustrien.

Kig forbi vores stand L9370, hvor vi blandt andet viser:

• FDA godkendte transportbånd designet til effektiv rengøring
Dorners hygiejniske bånd til fødevareindustrien er certificerede (3-A, FDA, BISSC og USDA m.fl) og opfylder de strengeste hygiejnekrav. Deres enkelte design gør at de kan demonteres til rengøring på mindre end tre minutter.

• Sugekopper til fødevareindustrien
Flyt alt fra æg og chokolade til emballage i pap eller plast. Vi har sugekopper til skrøbelige og porøse genstande og til håndtering af flowpack-pakker, hvor man med robot nemt flytter alt fra pasta, brød, konfekture og snacks til granulat og pulverprodukter.

• Magnetisk filtrering
Et andet af vores fokusområder er magnetiske separatorer, der fjerner magnetiske fremmedlegemer i blandt andet bulk, korn, tørpulver, fugtige pulvere, væsker og sirupper.

Foruden de ovenstående områder, vil vi præsentere et udvalg af vores øvrige komponenter i rustfrit stål, SMAC’s elektriske aktuatorer der er et overlegent alternativ til pneumatiske cylindre samt luftfiltrering af olietåge og vanddamp fra Filtermist.

Flere artikler fra AVS Danmark ApS

Artikel er skrevet af:

AVS Danmark ApS

AVS Danmark
Vi er industriens bedste samarbejdspartner inden for miljø, pneumatik og automatik. Vores sortiment omfatter 35 produktområder og tusindvis af produkter, hvoraf flere er lagervarer – men vi leverer også skræddersyede løsninger, hvis standardprodukter ikke opfylder dine behov. Vores teknikere sidder klar til at modtage forespørgsler på telefon, e-mail eller live chat.

Opnå et rent og støjfrit arbejdsmiljø
Med vores stærke produktprogram sikres du de bedste muligheder for at få et sundt og sikkert arbejdsmiljø hvad enten det drejer sig om ren luft, trykluftsikkerhed eller nedsæ

Se profil

Mød os på FoodTech 2022

Kjeld Bagger

CEO

AVS Danmark ApS

Kjeld Bagger

Lars Engmann

Salgschef

AVS Danmark ApS

Lars Engmann

keyboard_arrow_up