Artikler

Exairs våd-tør suger vinder en platin industriel hygiejne pris

arrow_backTil oversigten

7. oktober 2022 | AVS Danmark ApS

Hvor godt skal et produkt være for at vinde Platin?
For at sætte dette i perspektiv kan vi se på en pris, som vi er mere bekendt med. I sport kan atleterne kun opnå en guldmedalje, men i musikverdenen er der både guld- og platinplader, hvor platin er dobbelt så godt som guld. Så en Platin-pris beskriver altså et produkt, der langt overgår markedets forventninger. Og det er lige hvad EasySwitch Hepa Wet-Dry Vac gør.

Den bedste våd-tør støvsuger på markedet
Exairs våd-tør suger er et industrielt vakuumsystem, der vil holde dit anlæg rent. Enhver bygning, der kører med trykluft, bør have en. EasySwitch er en pneumatisk støvsuger til alle formål, der problemfrit skifter fra en støvsuger (tørt materiale) til en væskesuger. Men hvad gør den ellers så fantastisk?

1. EasySwitch vakuum-sugeren giver dig en høj ydeevne ved brug af minimal luft.
2. Den er stille - kun 79 dBA ved 5,5 bar. Dette er et godt stykke under OSHA-støjkravene.
3. Den er vedligeholdelsesfri - har ingen motorer, der tilstopper eller slides og kan fungere kontinuerligt, så længe du ønsker det
4. Du kan skifte fra våd til tør på mindre end 10 sekunder.
5. Til tørt materiale har den HEPA-filter. Man åbner blot filterlugen og enten indsætter filteret (for tør) eller fjerner det (for våd). Filtrene fås i standard eller HEPA.

EasySwitch er en perfekt løsning til kølevæske, spåner, gulvrensning, afløb og fjernelse af mug og allergener, for blot at nævne nogle få.

Flere artikler fra AVS Danmark ApS

Artikel er skrevet af:

AVS Danmark ApS

AVS Danmark
Vi er industriens bedste samarbejdspartner inden for miljø, pneumatik og automatik. Vores sortiment omfatter 35 produktområder og tusindvis af produkter, hvoraf flere er lagervarer – men vi leverer også skræddersyede løsninger, hvis standardprodukter ikke opfylder dine behov. Vores teknikere sidder klar til at modtage forespørgsler på telefon, e-mail eller live chat.

Opnå et rent og støjfrit arbejdsmiljø
Med vores stærke produktprogram sikres du de bedste muligheder for at få et sundt og sikkert arbejdsmiljø hvad enten det drejer sig om ren luft, trykluftsikkerhed eller nedsæ

Se profil

Mød os på FoodTech 2022

Kjeld Bagger

CEO

AVS Danmark ApS

Kjeld Bagger

Lars Engmann

Salgschef

AVS Danmark ApS

Lars Engmann

keyboard_arrow_up