AVS Danmark ApS

Antal medarbejdere

11-25

Lokationer

Hedehusene, Danmark

Find os på

AVS Danmark
Vi er industriens bedste samarbejdspartner inden for miljø, pneumatik og automatik. Vores sortiment omfatter 35 produktområder og tusindvis af produkter, hvoraf flere er lagervarer – men vi leverer også skræddersyede løsninger, hvis standardprodukter ikke opfylder dine behov. Vores teknikere sidder klar til at modtage forespørgsler på telefon, e-mail eller live chat.

Opnå et rent og støjfrit arbejdsmiljø
Med vores stærke produktprogram sikres du de bedste muligheder for at få et sundt og sikkert arbejdsmiljø hvad enten det drejer sig om ren luft, trykluftsikkerhed eller nedsættelse af trykluft-støj – og effekten af vores løsninger kan også ses på bundlinjen.

Hos AVS sørger vi for at automatikken glider, og leverer præcision i særklasse
Vi beskæftiger os med avancerede automatiserings-løsninger med den nyeste teknologi inden for båndtransportører, vakuumteknologi, gribere, linære roterende servo aktuatorer, der giver resultater i særklasse.

Fremtidssikrede løsninger til robotapplikationer
Vi har et bredt produktprogram inden for gribeløsninger til pick & place og kan vise dig optimeringsløsninger, der kan hjælpe dig til at forbedre din produktivitet, når du skal løfte og flytte fra én bearbejdning til en anden.

Hurtige robotapplikationer
Dorners transportbånd indgår som en fast del af Universal Robots tilbehørsprogram (UR+ løsninger) og er designet til at lede produktet til og fra en Universal Robot og kan styres direkte af UR’s controller.

Mød os

Kjeld Bagger

CEO

Kontakt

Kjeld Bagger

Lars Engmann

Salgschef

Kontakt

Lars Engmann

Produkter fra AVS Danmark ApS


Artikler skrevet af AVS Danmark ApS


Virksomhedsprofiler samt speciale- og interesseområder er udfyldt og tilføjet af leverandørerne og er ikke baseret på viden eller vurdering fra Foodtech.

keyboard_arrow_up