Artikler

NSF certificeret væske regulator til drikkevand og andre væsker

arrow_backTil oversigten

7. oktober 2022 | AVS Danmark ApS

Drikkevand betragtes som det vigtigste element i livet ved siden af luft / ilt. Da der ikke er noget alternativ til denne begrænsede ressource, er beskyttelse og sikring af drikkevandets standard og kvalitet en høj prioritet for ingeniører, planlæggere og teknikere såvel som systemoperatører.

Den forudindstillede EcoReg® kan installeres i alle væskesystemer. EcoReg® er lavet af det FDA-certificerede materiale Grivory® GV-5 FWA, der opfylder sundheds- og sikkerhedskrav i områder, der konstant er udsat for korrosionsrisiko.

Trykregulatoren sikrer et konstant og præcist udgangstryk uafhængigt af indgangstrykket. Trykværdien er fabriksindstillet og kan ikke ændres. Dette sikrer, at ingen kan manipulere den angivne trykværdi.

Det er velkendt, at trykket af vand normalt er for højt, har udsving og varierer afhængigt af bygningens højde. I dette tilfælde beskytter in-line vandregulatoren alt udstyr og alle komponenter, da de kun modtager det korrekte tryk. Dette er særligt vigtigt for alle, der arbejder med dosering af væsker, da dyre produktionsstop kan undgås.

Blyfrie materialer
EcoReg® er fremstillet af blyfri messingmateriale Ecobrass / Cuphin® ideelt til kritiske anvendelsesområder som drikkevand, fødevareindustri, medicinsk industri mv. Overholder DIN 50930-6 / FDA / EU drikkevandsdirektiv og andre regler.

Anvendelsen af blyfrie materialer vokser, især som et alternativt materiale til drikkevands-applikationer, hvor sundhedsstandarderne er høje. Som et alternativ til konventionel messing, tilbyder vi sammen med Protect-Air en væske regulator fremstillet af et blyfrit messing materiale, kaldet Ecobrass® (handelsnavn CUPHIN).

Applikationer
• Fødevareindustri
• Kaffe- og sodavandsmaskiner
• Vandingssystemer mv.
• Fyldemaskiner

Hvis EcoReg® væske regulatoren kombineres med sprinklerdyser, skabes optimale forhold til køling eller rengøring.

Flere artikler fra AVS Danmark ApS

Artikel er skrevet af:

AVS Danmark ApS

AVS Danmark
Vi er industriens bedste samarbejdspartner inden for miljø, pneumatik og automatik. Vores sortiment omfatter 35 produktområder og tusindvis af produkter, hvoraf flere er lagervarer – men vi leverer også skræddersyede løsninger, hvis standardprodukter ikke opfylder dine behov. Vores teknikere sidder klar til at modtage forespørgsler på telefon, e-mail eller live chat.

Opnå et rent og støjfrit arbejdsmiljø
Med vores stærke produktprogram sikres du de bedste muligheder for at få et sundt og sikkert arbejdsmiljø hvad enten det drejer sig om ren luft, trykluftsikkerhed eller nedsæ

Se profil
keyboard_arrow_up