Cases

Ampliqon

arrow_backTil oversigten

7. oktober 2022 | TAWI Danmark A/S

Tømning af tunge flasker inden for bioteknologisk fremstilling

Ampliqon er en dansk producent af højkvalitets enzymer og laboratoriereagenser som er meget udbredt på hospitaler, universiteter, forskningsinstitutioner og life-science industrier over hele verden. Produktionsanlægget i Odense kræver den strengeste hygiejne hvor flaskeprodukterne steriliseres med højtryksdamp i en proces som kaldes autoklavering.

Ubesværede løft og blanding

Typisk fyldes glasflasker på 1, 5 og 10 liter manuelt til sterilisering i autoklaven - alt større er for tungt. Ampliqon søgte en løsning som kunne hjælpe med at læsse de større flasker og som ideelt set kunne gøre det muligt for virksomheden at øge flaskestørrelsen op til 30 liter.

Nogle produkter kræver også blanding, mens de er i flaskerne, hvilket også blev gjort manuelt. Den perfekte løsning ville gøre det muligt for Ampliqon automatisk at blande produkter i store flasker.

Større partier, men ingen belastning for vores medarbejdere

"TAWIs mobile elektriske løfter giver os mulighed for nemt at samle flasker op og flytte dem mellem stationer, mens gribemekanismen muliggjorde en forøgelse af flaskestørrelsen op til 30 liter og dermed øget vores batchstørrelse," Carsten Mamsen Jessen (molekylærbiolog)

Flere artikler fra TAWI Danmark A/S

Casen er skrevet af:

TAWI Danmark A/S

TAWI har siden januar 2020 været en del af Piab-gruppen. Piab er en global markedsleder når det gælder løfteudstyr, gribeudstyr og mobilt løfteudstyr til den automatiserede industri. Vi hjælper vores kunder med at vækste og sikre optimering af arbejdsprocesserne ved at implementere og installere løfteudstyr.

Vores kunder findes i alle industrier lige fra fødevarer-, bil-, logistik-,
e-handel- og medicinalindustiren. Vi er stolte af vores 600+ medarbejdere som hver dag servicere vores kunder i mere end 100 lande rundt om i verden. Alle arbejder de sammen på tværs med at udvikle innovativ er

Se profil
keyboard_arrow_up