Cases

Irostel

arrow_backTil oversigten

29. september 2022 | TAWI Danmark A/S

Irostel er et produktionsfirma, der producerer plastbelægninger og lukkesystemer, der anvendes i fødevare-, landbrugs- og emballeringsindustrien.

Rygskader på grund af tunge løft

I 2017 besluttede virksomheden at installere multifunktionelle vakuumløftere fra TAWI for at lette håndteringen af kasser og sække i deres produktion. At løfte tunge sække og kasser havde hidtil været hårdt for medarbejderne og forårsaget rygskader og smerter.

Øjeblikkelige effekter af ergonomiske løftere

Da man begyndte at bruge løfteudstyr fra TAWI, bemærkede medarbejderne fordelene med det samme. De kunne nu undgå de rygproblemer, de havde haft før på grund af de uhensigtsmæssige arbejdsstillinger. Afdelingslederen udtaler, at han bemærkede ændringen fra første dag hvor udstyret var i brug. Han var selv bekendt med hvordan tunge løft kunne have en negativ konsekvens på det fysiske helbred og kunne tydeligt se fordelene ved de ergonomiske løftere. Ud over de ergonomiske fordele har Irostel også været i stand til at øge produktiviteten da de nu kan arbejde i et højere tempo.

Flere artikler fra TAWI Danmark A/S

Casen er skrevet af:

TAWI Danmark A/S

TAWI har siden januar 2020 været en del af Piab-gruppen. Piab er en global markedsleder når det gælder løfteudstyr, gribeudstyr og mobilt løfteudstyr til den automatiserede industri. Vi hjælper vores kunder med at vækste og sikre optimering af arbejdsprocesserne ved at implementere og installere løfteudstyr.

Vores kunder findes i alle industrier lige fra fødevarer-, bil-, logistik-,
e-handel- og medicinalindustiren. Vi er stolte af vores 600+ medarbejdere som hver dag servicere vores kunder i mere end 100 lande rundt om i verden. Alle arbejder de sammen på tværs med at udvikle innovativ er

Se profil
keyboard_arrow_up