Cases

Bakels

arrow_backTil oversigten

23. september 2022 | TAWI Danmark A/S

Som producent af bageingredienser blander Bakels Aromatic råvarer efter opskrifter og tømmer sække i blandingsmaskiner. Blandingerne bruges blandt andet til diverse brød og konfekt og distribueres videre til mere end 120 lande. Hver dag løftes hundredevis af sække fyldt med bageingredienser fra paller og videre over i maskiner. For at opretholde en konsekvent og optimal arbejdsgang bruger de løfteudstyr for ikke at belaste medarbejderes rygge, skuldre og knæ.

TAWI ergonomiske vakuumløftere
Det er flere år siden, at Bakels Aromatic besluttede sig for at investere i løfteudstyr til hjælp for medarbejderne. Lige siden er vakuumløfterne indgået som en naturlig del af deres produktionsproces, og i dag har de 6 TAWI vakuumløftere placeret på forskellige arbejdsstationer. De bliver brugt hele dagen, hver dag.

En effektiv produktion og en fleksibel arbejdsstyrke
Med vakuumløftere fra TAWI kan medarbejderne håndtere mange paller med tunge sække uden at belaste kroppen, eller sætte tempoet ned. “Vakuumløfterne er nødvendige for os i vores dagligdag. Både for at kunne forbedre effektiviteten, men også for at sikre medarbejdernes vedvarende gode helbred", Jonas Eriksson, Production manager.


Flere artikler fra TAWI Danmark A/S

Casen er skrevet af:

TAWI Danmark A/S

TAWI har siden januar 2020 været en del af Piab-gruppen. Piab er en global markedsleder når det gælder løfteudstyr, gribeudstyr og mobilt løfteudstyr til den automatiserede industri. Vi hjælper vores kunder med at vækste og sikre optimering af arbejdsprocesserne ved at implementere og installere løfteudstyr.

Vores kunder findes i alle industrier lige fra fødevarer-, bil-, logistik-,
e-handel- og medicinalindustiren. Vi er stolte af vores 600+ medarbejdere som hver dag servicere vores kunder i mere end 100 lande rundt om i verden. Alle arbejder de sammen på tværs med at udvikle innovativ er

Se profil
keyboard_arrow_up