Cases

Dugges Bryggeri

arrow_backTil oversigten

23. september 2022 | TAWI Danmark A/S

Der kommer nye mikrobryggerier til hvert år som tilbyder kunderne et bredt udvalg af lokalt håndværksøl.

Udfordringen med at fylde fad & palletering
Med en sådan vækst fulgte udfordringerne. Hver tønde vejer 30+ kg. Det er ret tungt arbejde selv for den fitte medarbejder. Især på længere sigt!

“Når det kommer til fadfyldning så har vi på én dag, nogle gange 200 fade der skal fyldes og placeres på paller. Det kan slide en del på kroppen. "Derfor begyndte vi at lede efter en løsning” siger Mikael Dugge Engström, Grundlægger & CEO for Dugges Brewery.

Hvordan kan vi forbedre vores arbejdsmiljø?

For nogle år siden besluttede Dugges at investere i en ergonomisk vakuumløfter til aflastning på de tunge løft. De ergonomiske forhold skulle prioriteres, så at bryggeriarbejderne ikke fortsat skulle belastes unødigt. Løsningen blev en TAWI-vakuumløfter med hjul. Specielt konstrueret til netop dette formål. Det gør det nemt for medarbejderne at løfte på de tunge fustager, dreje dem 90 grader og placere dem på paller.

“Løfteren fungerer godt. Det gør det meget lettere for os og fjerner de tunge løft og skåner vores kroppe”, Sebastian Lind, Brygger hos Dugges Bryggeri.

Flere artikler fra TAWI Danmark A/S

Casen er skrevet af:

TAWI Danmark A/S

TAWI har siden januar 2020 været en del af Piab-gruppen. Piab er en global markedsleder når det gælder løfteudstyr, gribeudstyr og mobilt løfteudstyr til den automatiserede industri. Vi hjælper vores kunder med at vækste og sikre optimering af arbejdsprocesserne ved at implementere og installere løfteudstyr.

Vores kunder findes i alle industrier lige fra fødevarer-, bil-, logistik-,
e-handel- og medicinalindustiren. Vi er stolte af vores 600+ medarbejdere som hver dag servicere vores kunder i mere end 100 lande rundt om i verden. Alle arbejder de sammen på tværs med at udvikle innovativ er

Se profil
keyboard_arrow_up