Cases

Bryggeriet Jopen

arrow_backTil oversigten

23. september 2022 | TAWI Danmark A/S

På Jopen Brewery lastes hundredvis af kasser med ølflasker hver dag på paller. Ved hjælp af TAWI’s løfteløsninger er disse processer både tidseffektive og ergonomiske hvilket øger medarbejdernes sundhed og trivsel.

Optimeret arbejdsproces med TAWI løfteudstyr

At løfte på de fyldte ølfustager er meget anstrengende, især da de skal roteres 90 grader før de lægges på pallen. Ved hjælp af TAWI vakuumløfter håndteres fustagerne uden problemer af en enkelt medarbejder. Med integreret drejefunktion kan fustagerne let vippes 90 grader med en hurtig bevægelse.

Ubesværet håndtering af kasser og fustager hele dagen, hver dag

Medarbejderne bruger TAWI’s løfteudstyr på hvert skiftehold hver dag. "Udstyret er let at bruge, og læsning af kasser og fustager på paller er både hurtige og ergonomiske ved hjælp af vakuumløfterne", Matthijs van der Geest, Jopen Brewery.

Flere artikler fra TAWI Danmark A/S

Casen er skrevet af:

TAWI Danmark A/S

Vi glæder os til at høre fra dig
TAWI har siden januar 2020 været en del af Piab-gruppen.

Piab er en global markedsleder når det gælder løfteudstyr, gribeudstyr og mobilt løfteudstyr til den automatiserede industri. Vi hjælper vores kunder med at vækste og sikre optimering af arbejdsprocesserne ved at implementere og installere løfteudstyr.

Vores kunder findes i alle industrier lige fra fødevarer-, bil-, logistik-,
e-handel- og medicinalindustiren. Vi er stolte af vores 600+ medarbejdere som hver dag servicere vores kunder i mere end 100 lande rundt om i verden. Alle arbejder de sammen

Se profil
keyboard_arrow_up