Cases

RPC Superfos

arrow_backTil oversigten

7. oktober 2022 | TAWI Danmark A/S

Masser af vakuumløft og tilfredse medarbejdere hos RPC Superfos

Rutineprægede løft hver dag

Hos RPC Superfos i Randers produceres og pakkes der emballage i stakkevis alle døgnets 24 timer. Som en del af deres daglige arbejdsopgaver pakker pakkeassistenterne emballage i papkasser, og løfter dem videre over på paller. Vi har mange løft over skulderhøjde, og stabler papkasser helt op til 2,60 meter i højden. Den slags rutineprægede løft slider på kroppen og kan ende med arbejdsskader.

Vakuumløftere var løsningen på vores problem

Vi kontaktede TAWI og fik fundet en løsningen, der passer til vores virksomhed. Vi har nu brugt det samme firma i over 18 år, som vores leverandør inden for løfteudstyr.

Ergonomi er i højsædet

Vakuumløfterne er i brug hele døgnet af pakkeassistenterne, og alle nye medarbejdere bliver oplært i at bruge dem. Vi bruger dem både med sugefod og med krog, og vi ville slet ikke kunne holde til vores arbejde uden dem. Man kan godt sige, at vores effektivitet er blevet påvirket på den lange bane, i og med at vi med løfteudstyr forebygger risikoen for arbejdsskader betydeligt, og medarbejderne er glade for, at vi har fundet en løsning, der tager højde for deres helbred.

Flere artikler fra TAWI Danmark A/S

Casen er skrevet af:

TAWI Danmark A/S

TAWI har siden januar 2020 været en del af Piab-gruppen. Piab er en global markedsleder når det gælder løfteudstyr, gribeudstyr og mobilt løfteudstyr til den automatiserede industri. Vi hjælper vores kunder med at vækste og sikre optimering af arbejdsprocesserne ved at implementere og installere løfteudstyr.

Vores kunder findes i alle industrier lige fra fødevarer-, bil-, logistik-,
e-handel- og medicinalindustiren. Vi er stolte af vores 600+ medarbejdere som hver dag servicere vores kunder i mere end 100 lande rundt om i verden. Alle arbejder de sammen på tværs med at udvikle innovativ er

Se profil
keyboard_arrow_up