Cases

Systembolaget

arrow_backTil oversigten

23. september 2022 | TAWI Danmark A/S

Da Systembolaget åbnede deres nye butik i Kungsbacka i Sverige, blev en TAWI vakuumløfter installeret i et aluminiums kransystem for at gøre håndteringen af varer mere effektiv og ergonomisk. Nogle medarbejdere tvivlede på at løftemaskinen kunne gøre en forskel, og de blev derfor ved med at løfte på manuel vis. Årsrapporten viste efterfølgende en stigning af antal af skader på ryg og knæ blandt medarbejderne, og ledelsen opfordrede alle til at begynde at bruge det ergonomiske udstyr.

På lageret i Kungsbacka mødte vi Henrik, som indrømmede at han var skeptisk i starten. Han frygtede at vakuumløfteren ville gøre arbejdet mere tidskrævende. Men efter at have brugt løftemaskinen hver dag i en måned ændrede han holdning. "Det er skønt at undgå de tunge fysiske løft. Man mærker en klar forskel, når arbejdsdagen er gået", fortæller Henrik.

Alle medarbejderne er enige i, at deres VacuCobra er et super værktøj, der er nemt at bruge og kan håndtere langt de fleste typer af kasser. "På en travl dag kan vi have behov for at pakke 20 paller. Bruger du manuel kraft går det måske lidt hurtigere at pakke en enkelt palle, men vakuumløfteren er mere optimal set over hele dagen, fordi man kan opretholde det samme tempo hele tiden. Du er heller ikke udmattet på samme måde, når arbejdsdagen er slut", slutter Henrik.

Flere artikler fra TAWI Danmark A/S

Casen er skrevet af:

TAWI Danmark A/S

TAWI har siden januar 2020 været en del af Piab-gruppen. Piab er en global markedsleder når det gælder løfteudstyr, gribeudstyr og mobilt løfteudstyr til den automatiserede industri. Vi hjælper vores kunder med at vækste og sikre optimering af arbejdsprocesserne ved at implementere og installere løfteudstyr.

Vores kunder findes i alle industrier lige fra fødevarer-, bil-, logistik-,
e-handel- og medicinalindustiren. Vi er stolte af vores 600+ medarbejdere som hver dag servicere vores kunder i mere end 100 lande rundt om i verden. Alle arbejder de sammen på tværs med at udvikle innovativ er

Se profil
keyboard_arrow_up