Cases

Life's Abundance

arrow_backTil oversigten

23. september 2022 | TAWI Danmark A/S

Life's Abundance ønskede at finde et alternativ til håndtering af 20 kg sække med dyrefoder. Med det tempoet som virksomhedens vækstede ville det blive næsten umuligt at følge med efterspørgslen for lagerpersonalet. Så det var tid til at tænke ud af boksen.

Løsningen
Efter en grundig analyse af deres arbejdsgang blev Life's Abundance anbefalet at implementere en TAWI vakuumløfter. Løfteren blev installeret, og medarbejderne lærte hurtigt at bruge den. Et par måneder efter kunne personalet ikke forestille sig at arbejde uden løfteren. Efter at have set store resultater inden for både produktivitet og medarbejdernes trivsel så har virksomheden fortsat med at implementere TAWI vakuumløftere på alle deres lagerfaciliteter.

Flere artikler fra TAWI Danmark A/S

Casen er skrevet af:

TAWI Danmark A/S

TAWI har siden januar 2020 været en del af Piab-gruppen. Piab er en global markedsleder når det gælder løfteudstyr, gribeudstyr og mobilt løfteudstyr til den automatiserede industri. Vi hjælper vores kunder med at vækste og sikre optimering af arbejdsprocesserne ved at implementere og installere løfteudstyr.

Vores kunder findes i alle industrier lige fra fødevarer-, bil-, logistik-,
e-handel- og medicinalindustiren. Vi er stolte af vores 600+ medarbejdere som hver dag servicere vores kunder i mere end 100 lande rundt om i verden. Alle arbejder de sammen på tværs med at udvikle innovativ er

Se profil
keyboard_arrow_up