Cases

Life's Abundance

arrow_backTil oversigten

23. september 2022 | TAWI Danmark A/S

Life's Abundance ønskede at finde et alternativ til håndtering af 20 kg sække med dyrefoder. Med det tempoet som virksomhedens vækstede ville det blive næsten umuligt at følge med efterspørgslen for lagerpersonalet. Så det var tid til at tænke ud af boksen.

Løsningen
Efter en grundig analyse af deres arbejdsgang blev Life's Abundance anbefalet at implementere en TAWI vakuumløfter. Løfteren blev installeret, og medarbejderne lærte hurtigt at bruge den. Et par måneder efter kunne personalet ikke forestille sig at arbejde uden løfteren. Efter at have set store resultater inden for både produktivitet og medarbejdernes trivsel så har virksomheden fortsat med at implementere TAWI vakuumløftere på alle deres lagerfaciliteter.

Flere artikler fra TAWI Danmark A/S

Casen er skrevet af:

TAWI Danmark A/S

TAWI er en global markedsleder inden for løfte- og håndteringsløsninger. Med et bredt udvalg af løfteløsninger, lige fra vakuumløftere, taljer, kransystemer og mobile løfteenheder, kan TAWI’s løfteudstyr dække alle dine behov for at løfte.

Vores produkter er designet og fremstillet således, at de både er sikre og ergonomiske at bruge, hvilket betyder at vores kunder oplever en forbedret produktivitet og effektivitet. Vi er stolte af, at servicere kunder i over 100 lande rundt om i verden. Kunder fra forskellige brancher, såsom fødevarer, bilindustrien, logistik, e-handel og farmaceutisk ind

Se profil
keyboard_arrow_up