Cases

Fjerkræ og fisk: HMI’er bidrager til at optimere kvalitet og værdien af råvarer

arrow_backTil oversigten

8. september 2022 | Blue Line A/S

Baader er meget tilfreds med Blue Lines HMI’er, der kan højtryksspules og sikrer en hygiejnisk produktion.

Baader er en af verdens førende leverandører af procesanlæg til forarbejdning af fjerkræ og fisk.
Blue Lines HMI’er hjælper med at optimere værdien af råvarer og kvaliteten i alle faser af forarbejdningen.

Behovet var en vand- og højtryksspuletæt HMI i to størrelser og i tæt samarbejde med Baader leverede Blue Line en HMI-løsning af den ønskede kvalitet, som kunne integreres optimalt på procesudstyret.

Slut med tildækkede monitorer og kompromiser i rengøringen.
Det er helt afgørende, at produktionsudstyr kan klare de strenge rengøringsrutiner, der er nødvendige for at opretholde et hygiejnisk miljø og undgå kontaminering.

Baader ønskede et produkt, som var elegant, kompakt, vandtæt, rengøringsvenligt og samtidigt levede op til alle tekniske krav. Produktet skulle også kunne erstatte den tidligere anvendte model. Løsningen blev, at Blue Line i dag leverer både en 13.3” og 21.5” HMI kompatibel med den gamle, som også kan køre nye Windows-versioner.

Derudover har Baader fået større performance og et mere strømlinet design. Blue Lines HMI’er har glatte sider, afrundede kanter og en glat front, der forhindrer, at der samler sig væske og rester. Systemerne er fremstillet i AISI 316L rustfrit stål, testet i henhold til IP69K og er modstandsdygtige over for alle rengørings- og desinfektionsmidler.

Om Baader.
Baader kan fejre 100 års jubilæum, beskæftiger ca. 1200 medarbejdere og er repræsenteret i mere end 100 lande.

Flere artikler fra Blue Line A/S

Casen er skrevet af:

Blue Line A/S

I mere end 35 år har Blue Line leveret gennemtænkte IT-hardwareløsninger til krævende miljøer i både Danmark og internationalt. Fra standardprodukter til kundespecifikke løsninger, skabt i tæt samarbejde med vores kunder.

Et samarbejde med Blue Line er det sikre valg, der involverer meget mere end pålidelige kvalitetsprodukter. Vores DNA har altid været forbundet med et stærkt kundefokus, hvilket ofte resulterer i langsigtede, tætte samarbejder. Feedback fra gentagne årlige kundeundersøgelser bekræfter en imødekommende, dialogbaseret og løsningsorienteret attitude. Med Blue Line får du en f

Se profil

Mød os på FoodTech 2024

Lars Jørgensen

Account Manager

Blue Line A/S

Lars Jørgensen

Kim Lindberg

Key Account Manager

Blue Line A/S

Kim Lindberg

keyboard_arrow_up