Cases

Kritisk overvågningsenhed til hospitaler

arrow_backTil oversigten

17. maj 2023 | Blue Line A/S

Alle taler om, at IT-udstyrs stabilitet og sikkerhed er vigtig. Indimellem kan man dog få en mistanke om, at vigtigheden overdrives en smule. I GE Healthcares tilfælde er der imidlertid ingen tvivl: Høj stabilitet og sikkerhed kan – i bogstavelig forstand – redde menneskeliv.

GE Healthcare udvikler bl.a. produkter inden for elektronisk overvågningsudstyr til sundhedssektoren. Udstyr, som først og fremmest kommer patienterne til gode. Det var udgangspunktet for GE Healthcares indledende dialog med Blue Line. Man ønskede en partner, der både forstod sundhedssektorens specielle krav, og som samtidig kunne bidrage med innovative løsninger.

"Vi leverer blandt andet elektronisk overvågning af patienter på intensivafdelinger, hvor stabilitet og sikkerhed er altafgørende. Derfor er det vigtigt at have en partner som forstår vores forretning," påpeger Carsten Bull, der er produktionschef hos GE Healthcare.

Blue Line leverer den centrale overvågningsenhed til GE Healthcares teleguard-system, der overvåger en intensiv patients vitale livsfunktioner, og som alarmerer personalet, hvis hjerterytmen, pulsen eller blodtrykket ændrer sig markant. Teleguard-systemet er i øvrigt trådløst, så patienten også overvåges, når vedkommende er væk fra sengen.

Overvågningsenheden fra Blue Line er baseret på Intel-teknologien, og alle produkter og komponenter er gennemtestede og veldokumenterede. Blue Line har, i samarbejde med GE Healthcare, opbygget et her og nu-beredskab, som betyder meget kort reaktionstid på service og nye ordrer.

Samarbejdet om dette beredskab er ifølge Carsten Bull med til at dokumentere, at GE Healthcare har valgt den rigtige samarbejdspartner: "Denne løsning viser os, at Blue Line forstår, hvor vigtig sikkerheden er for vores forretning."

Flere artikler fra Blue Line A/S

Casen er skrevet af:

Blue Line A/S

I mere end 35 år har Blue Line leveret gennemtænkte IT-hardwareløsninger til krævende miljøer i både Danmark og internationalt. Fra standardprodukter til kundespecifikke løsninger, skabt i tæt samarbejde med vores kunder.

Et samarbejde med Blue Line er det sikre valg, der involverer meget mere end pålidelige kvalitetsprodukter. Vores DNA har altid været forbundet med et stærkt kundefokus, hvilket ofte resulterer i langsigtede, tætte samarbejder. Feedback fra gentagne årlige kundeundersøgelser bekræfter en imødekommende, dialogbaseret og løsningsorienteret attitude. Med Blue Line får du en f

Se profil

Mød os på FoodTech 2024

Lars Jørgensen

Account Manager

Blue Line A/S

Lars Jørgensen

Kim Lindberg

Key Account Manager

Blue Line A/S

Kim Lindberg

keyboard_arrow_up