Cases

HMI-operatørpaneler til renrum

arrow_backTil oversigten

17. maj 2023 | Blue Line A/S

De Forenede Dampvaskerier havde den udfordring, at de skulle have deres IT-løsning placeret i et renrum. Dermed startede processen med at få den rigtige hardwareløsning til deres nye højteknologiske vaskeri eller state-of-the-art-renrumvaskeri.

”Mange virksomheder inden for elektronik, medicin, forskning er helt afhængig af deres forskning og produktion foregår i renrum. Tøjet medarbejderne benytter skal derfor også være helt klinisk rent. Dermed er der et behov for, at tøjet også bliver vasket i et renrum. Dermed undgår kunderne i sidste ende at få bakterier og partikler i tøjet," fortæller produktionschef Regina Hansen.

”Blue Line var ikke blot en produktleverandør. Vi kunne ikke bruge en standardløsning, og derfor er vi glade for samarbejdet med Blue Line. Blue Line fulgte projektet fra start til slut, hjælp undervejs og besvarende løbende spørgsmål i hele projektforløbet."

”Blue Line havde den rigtige hardware, der blot skulle tilpasses til vores ønsker. Dette betød den rigtige IT- løsning til den rigtige pris."

”Det er et stort koordineringsarbejde med at få det tekniske udstyr til at virke. Der er mange interne og eksterne samarbejdspartnere ind over projektet. Vores interne IT-afdeling skal lære udstyret at kende og f.eks. den eksterne rådgivende ingeniør skal kende udstyret. Vi er glade for, at Blue Line tog ansvar for projektet, og fulgte det helt til dørs," fortsætter Regina Hansen.

”De Forenede Dampvaskerier (DFD) er en af Danmarks største servicevirksomheder inden for vask og tekstiludlejning og tilbyder specialiseret rådgivning, innovative løsninger og pålidelig service," slutter Regina Hansen.

Flere artikler fra Blue Line A/S

Casen er skrevet af:

Blue Line A/S

I mere end 35 år har Blue Line leveret gennemtænkte IT-hardwareløsninger til krævende miljøer i både Danmark og internationalt. Fra standardprodukter til kundespecifikke løsninger, skabt i tæt samarbejde med vores kunder.

Et samarbejde med Blue Line er det sikre valg, der involverer meget mere end pålidelige kvalitetsprodukter. Vores DNA har altid været forbundet med et stærkt kundefokus, hvilket ofte resulterer i langsigtede, tætte samarbejder. Feedback fra gentagne årlige kundeundersøgelser bekræfter en imødekommende, dialogbaseret og løsningsorienteret attitude. Med Blue Line får du en f

Se profil

Mød os på FoodTech 2024

Lars Jørgensen

Account Manager

Blue Line A/S

Lars Jørgensen

Kim Lindberg

Key Account Manager

Blue Line A/S

Kim Lindberg

keyboard_arrow_up