Cases

Flytning af spande og ruller i mejerisektoren

arrow_backTil oversigten

31. oktober 2022 | Hovmand A/S

I moderne mejeriproduktion kræver flere processer løft og flytning af genstande og materialer. For eksempel skal dunke og spande transporteres gennem lagre og opbevaringsområder. De mange skrøbelige eller flydende stoffer, der håndteres på et mejeri, kræver også emballering og indpakning med strækfilm. Det betyder, at der skal håndteres mange ruller. De er ofte tunge og uhåndterbare, hvilket gør flytning, løftning og placering på pakkemaskiner til en udfordrende opgave, der kan tage hårdt på medarbejdernes rygge og desuden kan medføre lav produktivitet.

Vi leverer løftevogne til mange anvendelsesområder inden for mejeriproduktion. I opbevaringsområder er ​​vores mindre løftevogne (Impact 70 eller Impox 70) med påmonteret platform for eksempel en ideel løsning til at flytte emner så som spande.

Vi har desuden erfaring med at designe og levere specialfremstillede løsninger til unikke mejeribeholdere og tilbyder løftevogne med klemme-, dreje- og rotationsfunktioner til nem tømning af dunke. En opgave der ofte foregår inden for selve produktionen, hvorfor løftevognene lavet af 100 % elektropoleret rustfrit stål. Sidst, men ikke mindst, har vi flere løsninger og værktøjer, der forvandler håndtering af ruller fra en kompleks til en problemfri opgave

Flere artikler fra Hovmand A/S

Casen er skrevet af:

Hovmand A/S

Undgå arbejdsskader - lad Hovmand løfte dine kasser, ruller og tromler.

Hovmand er en dansk familieejet produktionsvirksomhed, som har specialiseret sig i, at producere løftevogne af høj kvalitet.

Når Hovmands løftevogne løfter for dig, sikrer du:

o At dine kolleger hverken løfter for meget eller forkert.
o At din arbejdsplads undgår arbejdsskaber forårsaget af forkerte løft.

Produktionen er baseret på et byggeklodssystem, som sikrer, at du nemt kan se en demonstration af din næste løftevogn og hurtigt kan få en skræddersyet løsning.

Se profil

Mød os på FoodTech 2022

Tea Hermann

Head of Marketing

Hovmand A/S

Tea Hermann

Armin Armin Gabriel Mujcinovic

Area Sales Manager

Hovmand A/S

Armin Armin Gabriel Mujcinovic

keyboard_arrow_up