Cases
Tunge løft i køkkener og bagerier
arrow_backTil oversigten31. oktober 2022 | Hovmand A/S
- Arbejdsmiljø og beklædning
- Faglige organisationer
- Food Packaging
- Food Processing
- Hygiejne og fødevaresikkerhed
Professionelle køkkener og bagerier bruger store maskiner og store mængder ingredienser i materialehåndteringen. Især flytning og manøvrering af rørekedler er ofte en kompliceret opgave. Det skyldes, at kedlerne skal løftes, forskydes, tippes og tømmes flere gange dagligt. Derudover fås kedlerne i mange størrelser og vægtklasser, hvilket kan gøre løft til en sundhedsfare eller måske endda gøre opgaven helt umulig.
Leder du efter en enkel løsning til at lette løft mellem arbejdsstationer, bringe emner til bordkanten og placere rørekedler direkte på bordpladen? Eller leder du måske efter en problemfri måde at få fat i en kedel på, løfte den, flytte den rundt, placere den i en passende højde, dreje rørekedlen og hælde indholdet i en gryde eller dejen på bordet? Vores løftevogne er perfekte til netop disse formål. Kedler på 30-200 liter kan nemt klikkes fast til løftearmene og holdes sikkert på plads under flytning.
Når arbejdet er færdigt, kan du flytte kedlen direkte til vasken, hvor du kan vaske den eller stille den i opvaskemaskinen. Med andre ord sikrer vi, at du får et passende hjælpemiddel, der opfylder dine behov og tager din materialehåndtering til næste niveau.