Cases

Tunge løft i køkkener og bagerier

arrow_backTil oversigten

31. oktober 2022 | Hovmand A/S

Professionelle køkkener og bagerier bruger store maskiner og store mængder ingredienser i materialehåndteringen. Især flytning og manøvrering af rørekedler er ofte en kompliceret opgave. Det skyldes, at kedlerne skal løftes, forskydes, tippes og tømmes flere gange dagligt. Derudover fås kedlerne i mange størrelser og vægtklasser, hvilket kan gøre løft til en sundhedsfare eller måske endda gøre opgaven helt umulig.

Leder du efter en enkel løsning til at lette løft mellem arbejdsstationer, bringe emner til bordkanten og placere rørekedler direkte på bordpladen? Eller leder du måske efter en problemfri måde at få fat i en kedel på, løfte den, flytte den rundt, placere den i en passende højde, dreje rørekedlen og hælde indholdet i en gryde eller dejen på bordet? Vores løftevogne er perfekte til netop disse formål. Kedler på 30-200 liter kan nemt klikkes fast til løftearmene og holdes sikkert på plads under flytning.

Når arbejdet er færdigt, kan du flytte kedlen direkte til vasken, hvor du kan vaske den eller stille den i opvaskemaskinen. Med andre ord sikrer vi, at du får et passende hjælpemiddel, der opfylder dine behov og tager din materialehåndtering til næste niveau.

Flere artikler fra Hovmand A/S

Casen er skrevet af:

Hovmand A/S

Undgå arbejdsskader - lad Hovmand løfte dine kasser, ruller og tromler.

Hovmand er en dansk familieejet produktionsvirksomhed, som har specialiseret sig i, at producere løftevogne af høj kvalitet.

Når Hovmands løftevogne løfter for dig, sikrer du:

o At dine kolleger hverken løfter for meget eller forkert.
o At din arbejdsplads undgår arbejdsskaber forårsaget af forkerte løft.

Produktionen er baseret på et byggeklodssystem, som sikrer, at du nemt kan se en demonstration af din næste løftevogn og hurtigt kan få en skræddersyet løsning.

Se profil
keyboard_arrow_up