Cases

Materialehåndtering i kødproduktion

arrow_backTil oversigten

31. oktober 2022 | Hovmand A/S

Den moderne kødindustri er blevet kompliceret og omfatter en række udfordrende aktiviteter, ikke mindst inden for materialehåndtering. I det daglige skal tunge kasser med forarbejdet eller råt kød løftes og flyttes mellem arbejdsstationer og over på paller eller reolhylder. Derudover skal sække med op til 50 liter af fx salt transporteres, og hvis kødproduktionen også omfatter emballering, skal tunge plastikruller løftes op og placeres på pakkemaskiner.

Ovenstående er udfordringer, der har sat øget fokus på arbejdsmiljø og -sikkerhed i kødbranchen de seneste år. Vi tilbyder løfteløsninger for at mindske risici forbundet med manuel håndtering af pap og andre uhåndterbare bokse samt sække i produktionen. Vores løftevogne og påmonterede platforms- eller gaffelværktøjer gør flytning og manøvrering af kød og andre råvarer til en ergonomisk sikker aktivitet.

Til pakning tilbyder vi løsninger med flere værktøjstyper for at sikre, at ruller, der vejer op til 200 kg løftes korrekt og kan flyttes over på den relevante pakkemaskine. Hvis nogle af ​​aktiviteterne foregår i renrum, leveres vores løsninger også i rustfrit stål og i hygiejnisk design, der giver beskyttelse mod kim- eller støvvedhæftning samt modstandsdygtighed over for vand og aggressive rengøringsmidler.

Flere artikler fra Hovmand A/S

Casen er skrevet af:

Hovmand A/S

Undgå arbejdsskader - lad Hovmand løfte dine kasser, ruller og tromler.

Hovmand er en dansk familieejet produktionsvirksomhed, som har specialiseret sig i, at producere løftevogne af høj kvalitet.

Når Hovmands løftevogne løfter for dig, sikrer du:

o At dine kolleger hverken løfter for meget eller forkert.
o At din arbejdsplads undgår arbejdsskaber forårsaget af forkerte løft.

Produktionen er baseret på et byggeklodssystem, som sikrer, at du nemt kan se en demonstration af din næste løftevogn og hurtigt kan få en skræddersyet løsning.

Se profil
keyboard_arrow_up